מתכון לפרנות / תהילה אילוז

מצרכים:
•1 קילו קמח

•2 כפות שמרים

•1 כף מלח

•2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
1.לערבב את כל החומרים יחד בקערה.

2.להוסיף 5 כוסות מים פושרים (יש לוודא שהמים אינם קרים).

3.ללוש היטב את הבצק עד לקבלת מרקם אחיד ורך.

4.להתפיח את הבצק למשך זמן עד שהוא מכפיל את נפחו.

5.לחלק את הבצק למספר כדורים קטנים (כ-6).
שלבי האפייה:
6. לרדד כל כדור לעיגול שטוח.

7. לחמם תנור לחום הגבוה ביותר.

8. להניח את נייר האפייה על הרשת (לא על תבנית).

9. לאפות עד שהפרנות מקבלות צבע שחום ויפה.

10. להוציא ולהבריש בשמן זית לפי הטעם.
בתיאבון!

הוסף את ההערה שלך

× פנה אלינו