מצרכים:
•1 ק”ג קמח
•4-5 כפות סוכר
•2 כפות שמרים יבשים
•1 כף מלח
•4.25 כוסות מים פושרים
•1/2 כוס שמן
אופן ההכנה:
1.ללוש את כל החומרים יחד במשך 7 דקות עד לקבלת בצק אחיד ורך.
2.להתפיח את הבצק במשך 40 דקות עד שהוא מכפיל את נפחו.
3.לאחר ההתפחה, לחלק את הבצק לרצועות ולגלגל כל רצועה לצורת נקניק.
לתערובת השום והכוסברה:
•כוסברה קצוצה
•שום כתוש לפי הטעם
•שמן זית
המשך הכנה:
4. למרוח את התערובת על הרצועות בעזרת הידיים.
5. להתפיח שוב למשך 30 דקות נוספות.
6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום גבוה (230 מעלות) עד שהלחם זהוב ופריך.
בתיאבון!